Morgen is vandaag

Een bundel met vijf festival-liederen.


Deze bundel bevat liederen uit het verplichte repertoire en is aangevuld met de winnende compositie "Laat je horen" uit het vorige jaar.

De bundel is tot stand gekomen dankzij de medewerking van:
Bart de jong - Dennis Chafiâ - Shirley van den Berg - Frank van Gaal - Thijs van der Hulst - Dianne van Houdt - Jelle Roosen.

Inhoud
1. Jij bent bij mij - S.Dormann / S.Dorman / B. de Jong
Als niemand nog houvast heeft en maar loslaat, wanneer mijn blik vernauwd is maar toch te veel ziet, dan ben Jij bij mij, mijn God. Als de dag in duister is, breng dan het morgenrood en dan weet ik: Jij bent bij mij.
pdf  Luister:
 
2. Laat je horen - S. van den Berg / D. Chafiâ
In het duister, wachtend op het licht. Onrust, op zoek naar stilte, uitzichtloos. Sta dan op, doe zoals Hij, laat je niet kisten, doe wat Hij deed. Laat je horen!
pdf
 
3. Leef je dromen - F. van Gaal / T. van der Hulst
Ik droomde van een betere wereld, ik droomde van genoeg brood voor iedereen, genoeg water, warmte voor elkaar. Leef dan je dromen en Ik zal spreken door jouw handen. Ik geef je water en jij kunt het schenken. Niet morgen, maar vandaag.
 pdf  Luister:
 
4. Stuur ons een engel - A. Büssing / A. Büssing /B. de Jong
Als we Jou niet horen, niet zien, wie geeft ons dan hoop? Als wij niet zien, wie geeft ons dan geloof?
Stuur ons een engel die ons verder draagt, die onze ogen opent, die ons stemmen geeft waarmee wij kunnen spreken van Jou.
 pdf  Luister:
 
5. Verborgen in vandaag - D. van Houdt / J. Roosen
We wachten op morgen, spreken van verleden, al ons doen lijkt zinloos.
Heb vertrouwen, je zult oogsten, buig je angst en twijfel om naar vertrouwen en geloof. Zie wat er verborgen ligt, niet in morgen, maar in vandaag!
pdf  Luister: