Code-Music

Stichting Code-Music

Code-Music is opgericht als een stichting met als doelstelling COmmunity-DEvelopment met als voornaamste middel "Music". Code-Music is opgericht als opvolger van de eerder bestaande vereniging van katholieke jongeren, ResponZ.

Missie

Code-Music is een stichting die kinder-, jongeren- en middenkoren ondersteunt in:

1. de muzikale ontwikkeling van de koorleden, combo en dirigent.
2. de muzikale bijdrage van het koor aan de liturgie met daarvoor geschikt repertoire.

Vrijwilligersorganisatie

Code Music bestaat uit een bestuur met 5 tot 7 mensen en daaromheen een grote groep enthousiastelingen die van tijd tot tijd een onmisbare bijdrage leveren. Allen zijn zij vrijwilligers en dat maakt Code-Music uniek in haar soort. 

Bestuursleden:

Willien van Wieringen- voorzitter - mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Erica Geraedts - secretaris - mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veronique de Vries - penningmeester - mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Demelza van der Lans - algemeen lid

Ruud Vink - algemeen lid


Overige adressen:

Ledenadministratie en website: Leo van Rijt  - mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestellingen: Leo van Rijt  - mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

FACEBOOK-pagina: klik hier.......